• Ha van akarat, minden lehetséges

  Hat községben indítottak be vállalkozást annak a projektnek a keretében, melynek zárókonferenciáját tartották meg kedden délelőtt Bihardiószegen. Biharban két község részese a projektnek.
  Read more
 • Nagyborosnyón is sikere volt a szociális gazdaságot népszerűsítő eseményünknek

  A Bachtalo projekt keretében 2015. augusztus 14-én került sor a szociális gazdaságot népszerűsítő hat helyszínes kampány utolsó eseményére a központi
  Read more
 • A regionális inkubátorházról is szó volt a gyergyóújfalvi kampányeseményünkön

  A szociális gazdaság fejlesztése vidéken: esély a roma közösségek számára című projekt keretében 2015. július 3-án a Gyergyóújfalvi Falunapok keretében
  Read more
 • A Bachtalo projekt zárókonferenciáján tervezünk!

  A Romániai Vállalkozásokért Egyesület a Bachtalo – A szociális gazdaság fejlesztése vidéken: esély a roma közösségek számára című projekt keretében 2015. október 13-án, reggel 10 órai kezdettel, zárókonferenciát szervez.
  Read more
 • A máréfalvi kampányeseményen a helyi önkormányzatok szerepéről is beszéltünk

  A szociális gazdaság fejlesztése vidéken: esély a roma közösségek számára című projekt keretében 2015.  augusztus  5-én  került  sor  a  szociális 
  Read more
 • Bachtalo – jó szerencsét!

  Vajon elég a szerencse a boldoguláshoz? Mit csináljon az a roma származású, aki történetesen nem lusta születésétől fogva? Menjen dolgozni, mondanánk annak, aki kéregetésből él, vagy egyes falvak elizolált gettóiban. Dolgozni? Ki venne fel egy roma nemzetiségűt saját cégéhez dolgozni, termelni, azaz hasznos részévé fejleszteni a társadalomnak?
  Read more
 • Szociális innováció!? Az meg mi?

  Ha Te is úgy tervezted, hogy az elkövetkezendő jó pár évben a POCU-projektek töltik majd ki a munkaidőd nagy százalékát, az nem lehet, hogy nem érted pontosan, mi is a szociális innováció.
  Read more
 • Jön a POCU 2014-2020…

  A Humán Tőke Operatív Program (eredeti nevén Programul Operațional Capital Uman 2014-2020) Monitoring Bizottsága pár napja nyilvánosságra hozta az első, május 20-i bizottsági ülés jegyzőkönyvét.
  Read more
 • Népszerűsítő esemény Nagyborosnyón

  A Romániai Vállalkozásokért Egyesület és partnerei nevében tisztelettel meghívjuk Önt a Humánerőforrás-fejlesztési Szektoriális Operatív Program 2007-2013 keretében megvalósuló, a társadalmi gazdaság fejlesztésére irányuló projektünk, a szociális gazdaság lehetőségeit népszerűsítő kampányának nagyborosnyói állomására.
  Read more
 • Népszerűsítő esemény Mezőpetriben

  A Romániai Vállalkozásokért Egyesület és partnerei nevében tisztelettel meghívjuk Önt a Humánerőforrás-fejlesztési Szektoriális Operatív Program 2007-2013 keretében megvalósuló, a társadalmi gazdaság fejlesztésére irányuló projektünk, a szociális gazdaság lehetőségeit népszerűsítő kampányának mezőpetri állomására.
  Read more
 • Népszerűsítő esemény Máréfalván

  A Romániai Vállalkozásokért Egyesület és partnerei nevében tisztelettel meghívjuk Önt a Humánerőforrás-fejlesztési Szektoriális Operatív Program 2007-2013 keretében megvalósuló, a társadalmi gazdaság fejlesztésére irányuló projektünk, a szociális gazdaság lehetőségeit népszerűsítő kampányának máréfalvi állomására.
  Read more
 • Népszerűsítő esemény Szalacson

  A Romániai Vállalkozásokért Egyesület és partnerei nevében tisztelettel meghívjuk Önt a Humánerőforrás-fejlesztési Szektoriális Operatív Program 2007-2013 keretében megvalósuló, a társadalmi gazdaság fejlesztésére irányuló projektünk, a szociális gazdaság lehetőségeit népszerűsítő kampányának szalacsi állomására.
  Read more