Grupul țintă al proiectului este format din 180 de persoane de etnie romă din mediul rural, dintre care 90 femei, câte 30 de persoane din comunele Diosig, Lugașu de Jos, Crasna, Vâlcele, Bățani și Atid.

Beneficii pentru grupul țintă:

  • Cele 180 de persoane vor obține informații privind avantajele integrării pe piața muncii și oportunitățile de angajare, îsi vor dezvolta abilitățile, cunoștințele, competențele necesare căutării și obținerii unui loc de muncă.
  • Datorită serviciilor de informare, consiliere și orientare profesională aceste persoane se vor familiariza cu etapele premergătoare angajării, vor deveni conștiente de propriile puncte slabe și tari relevante pentru angajare, vor avea o motivație mai crescută în ceea ce provește integrarea pe piața muncii. Toate acestea le vor sprijini pe termen lung în menținerea stimei de sine și în formarea și menținerea unei atitudini pozitive și proactive față de căutarea și obținerea unui loc de muncă.
  • Totodată pentru 24 dintre cele 180 de persoane de etnie romă proiectul va asigura un loc de muncă în cadrul întreprinderilor sociale create prin proiect, ceea ce va contribui pe termen lung la îmbunătățirea calității vieții și la îndeplinirea unui rol productiv în comunitatea locală.
  • Restul de 156 de persoane din grupul țintă vor obține informații privind locurile de muncă disponibile, privind oportunitățile de formare profesională și accesul la alte servicii de ocupare gratuite.

Untitled

Vrei să cunoști membrii grupului țintă? Vino să vezi clipurile video în galeria de Portrete!