• Conferință de încheiere

  Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România organizează în data de 13 octombrie 2015, începând cu ora 10, conferința de încheiere
  Read more
 • Eveniment de promovare în comuna Vârșolț

  Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România și partenerii săi au plăcerea de a Vă invita la Vârțolț (jud. Sălaj), la ultima
  Read more
 • Eveniment de informare și promovare în Boroșneu Mare

  A cincea stație a campaniei de informare și promovare privind economia socială, realizate ca parte a proiectului Dezvoltarea economiei sociale în mediul rural: o şansă pentru comunităţile rome – Bachtalo este comuna Boroșneu Mare din județul Covasna.
  Read more
 • Eveniment de informare și promovare în Petrești

  A patra stație a campaniei de informare și promovare privind economia socială, realizate ca parte a proiectului Dezvoltarea economiei sociale în mediul rural: o şansă pentru comunităţile rome – Bachtalo este comuna Petrești din județul Satu Mare.
  Read more
 • Eveniment de informare și promovare – Satu Mare, Harghita

  Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România și partenerii săi au plăcerea de a Vă invita la Satu Mare (jud. Harghita), la următoarea stație a campaniei de informare și promovare privind economia socială.
  Read more
 • Eveniment de informare și promovare în Sălacea

  A doua stație a campaniei de informare și promovare privind economia socială, realizate ca parte a proiectului Dezvoltarea economiei sociale în mediul rural: o şansă pentru comunităţile rome – Bachtalo este comuna Sălacea din județul Bihor.
  Read more
 • Eveniment de informare și promovare – Suseni

  Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România și partenerii săi au plăcerea de a Vă invita la Suseni (jud. Harghita), la prima stație a campaniei de informare și promovare privind economia socială.
  Read more
 • Conferință de lansare

  Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România și partenerii săi au plăcerea de a Vă invita la conferința de lansare a proiectului de dezvoltare a economiei sociale, implementat în cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurelor Umane 2007-2013.
  Read more